Inschrijving voltooid – Medical Taping cursussen voor Fascia, Taping & Tools

Hartelijk dank voor de belangstelling in onze Medical Taping cursussen. Hierbij bevestigen wij de ontvangst van de inschrijving.

Omdat het maximale aantal deelnemers kan worden overschreden bij gelijktijdige inschrijvingen, krijg je binnen 2 werkdagen van ons te horen of de cursusinschrijving definitief is gemaakt. In de tussentijd is vervelen niet nodig, want wij hebben onderaan de pagina enkele interessante artikelen verzameld over tape-toepassingen.

Ervaringen uit de praktijk

“Om de vervolgcursus en de basiscursus in twee delen te volgen is zeer zinvol en nuttig. De basiscursus om de basisprincipes te leren, daarna jezelf de tijd geven (ongeveer een jaar) om dit toe te passen in de praktijk, om vervolgens een tweede cursus te doen.

Ter opfrissing, maar ook ter verdieping. De vervolgcursus heeft zoveel meerwaarde ter ondersteuning en sturing van de fascie dat het bij een zeer grote patiëntenpopulatie is toe te passen. Zeker gezien de huidige veranderingen zoals nu naar de functionele anatomie wordt gekeken.”

Paul Droog – Fysiotherapeut bij fysiotherapie Hasseler Es
Ervaring over cursus: Vervolgcursus voor fysiotherapeuten

Ervaringen uit de praktijk

“Ik heb de cursus ervaren als zeer leerzaam, maar ook erg leuk. De docent was erg enthousiast en wist dit ook over te brengen op de deelnemende therapeuten. Ik zie het als een mooie aanvulling op mijn fysiotherapeutisch handelen.”

button-vera-hovenier

Vera Hovenier – Fysiotherapeut bij fysiotherapie praktijk Pro-F
Ervaring over cursus: Medical Taping voor fysiotherapeuten

Ervaringen uit de praktijk

“De Medical Taping cursus bij kinderen is een leuke, praktijkgerichte en interactieve 2 daagse cursus. Tijdens de cursus krijg je veel informatie, wat theorie en veel praktijk. De technieken dieje tijdens de cursus leert zijn grotendeels gericht op de behandeling van kinderen.

De cursus is voor mij een grote meerwaarde in de praktijk. Naast het behandelen van volwassen, behandel ik sinds de cursus ook veel kinderen. Een groot voordeel van deze behandeling is dat je directresultaat ziet. Ik kan niet meer zonder!”

carelien mennink cursuservaring

Carelien Mennink – (Kinder)fysiotherapeut bij Praktijk voor Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie Mennink
Ervaring over cursus: Medical Taping voor Kinderfysiotherapeuten

Ervaringen uit de praktijk

“Het waren twee zeer interessante en leerzame dagen. Door middel van het toepassen van de tape op de cursisten onderling werd de theorie extra toegelicht. Leuk! De praktijk, bestaande uit onder andere observatie en taping, liet zien welke technieken je kan gebruiken, bij welke indicaties je het kan toepassen en hoe snel de werking er van is. 

Het is een vriendelijke behandelwijze / -aanvulling om de voorwaarden te scheppen voor een beter functioneren van het paard.”

linda limburg cursuservaring

Linda Limburg – Ostheopaat bij Unitas Osteopathie voor Paarden
Ervaring over cursus: Medical Taping voor dierenfysiotherapeuten en dierenartsen

Blijf altijd op de hoogte!


Altijd op de hoogte van de laatste Medical Taping ontwikkelingen? Volg ons dan!Alvast even een kijkje nemen bij de mogelijke toepassingen?

hooikoorts medical tape
paarden tapen vetkintape
littekens medical tape
lymf taping medical tape
lage rugklachten medical tape
zweepslag medical tape
copd medical tape
enkelinstabiliteit medical tape
menstruatieklachten medical tape