War Child

Alweer 20 jaar geleden zijn wij met ons bedrijf FysioTape gestart omdat we een droom hadden. In 1998 introduceerden we als eerste een Aziatische tapemethode waar niemand in Europa op dat moment van gehoord had. Deze methode werd wisselend ontvangen, men vond het vreemd, het was onbekend en men geloofde niet dat het kon werken. Het feit dat je veel uiteenlopende lichamelijke klachten kunt behandelen maakte het nog ongeloofwaardiger en we liepen tegen erg veel weerstand aan van de gevestigde orde. Terwijl de methode al tientallen jaren in Azië met veel succes werd toegepast.

warchild-fysiotape-business-friend

Juist dan is het prachtig om te zien dat er toch mensen opstaan die bereid zijn om “buiten de lijntjes te kleuren” en de moeite nemen om zich ergens in te verdiepen. Deze groep ging een Medical Taping cursus bij ons volgen en zij kwamen er, in de praktijk, achter dat je zeer goede resultaten kunt bereiken. Deze early adopters zijn we tot de dag van vandaag zeer dankbaar. Tegenwoordig wordt CureTape in meer dan 60 landen verkocht. Wij hadden 20 jaar geleden een droom en onze droom is uitgekomen.
Om die reden willen we nu graag iets terugdoen voor anderen, voor kinderen. Kinderen die ook dromen hebben, maar vaak geteisterd worden door nachtmerries. Kinderen die willen spelen, naar school gaan, lol maken en simpelweg gelukkig zijn. Wij hebben ervoor gekozen om de stichting War Child te gaan steunen.
War Child zet zich in voor een beter leven van honderdduizenden oorlogskinderen. Ze helpen deze kinderen met het verwerken van traumatische ervaringen, het weer contact durven maken met andere mensen en het opbouwen van zelfvertrouwen.
Kinderen hebben recht op bescherming tegen geweld, misbruik en verwaarlozing. Recht op vrije tijd en spel. Recht op onderwijs. Ze moeten hun mening kunnen uiten. Dit zijn niet alleen opvattingen van War Child. Het zijn voorbeelden uit het internationale verdrag voor de rechten van het kind. Ondertekend door bijna iedere natie ter wereld, helaas houdt niet ieder land zich aan die afspraken. Er zijn helaas nog steeds miljoenen kinderen op de wereld die de dupe worden van oorlogen en conflicten tussen volwassenen.
Wij steunen de werkzaamheden van War Child van harte en hopen jullie willen nadenken om dit ook te doen. Wil je helpen? Ga naar: https://www.warchild.nl/help-war-child

War Child supporten?

Samen halen we de oorlog uit een kind

 Een beter leven voor oorlogskinderen
 Kinderen helpen leren lezen, schrijven, rekenen of een vak te leren
 Een veilige en stabiele omgeving creëren