Menstruatiepleister van CureTape®

Zoals u wellicht weet is CureTape® ook geschikt voor het behandelen van menstruatieklachten.

Erg veel vrouwen hebben vlak voor of tijdens de menstruatie last van nare menstruatieklachten: Menstruatiepleisterbuikpijn, hoofdpijn en soms misselijkheid en braken. Met de Menstruatiepleister van CureTape® verdwijnen deze klachten op natuurlijke wijze. Dus zonder medicijnen te slikken! De Menstruatiepleister is geproduceerd door CureTape®. Door de Menstruatiepleister op de juiste wijze op te plakken worden zenuwbanen in het huidgebied beïnvloed.

Medical Taping Concept

Normaal gesproken dient CureTape® altijd door een tapespecialist, volgens het Medical Taping Concept (MTC), te worden aangebracht. De tapetechniek om menstruatieklachten te verhelpen is echter zo eenvoudig dat vrouwen prima in staat blijken te zijn om dit zelf aan te brengen.

Daarom hebben wij besloten een consumentenproduct voor deze doelgroep te ontwikkelen. Via diverse beurzen (Huishoudbeurs, Kruidvat Festijn en Libelle beurs) hebben wij de reacties van vrouwen gepeild en het blijkt dat vrouwen zeer enthousiast zijn over dit product.

Als u reeds ervaring heeft met het Medical Taping Concept dan weet u wat CureTape® voor patiënten kan betekenen en is het wellicht voor u een leuk idee om de Menstruatiepleisters ook in uw praktijk te verkopen.

Wilt u ook een display op uw balie?

Wij hebben twee verschillende displays laten maken; één voor 1 menstruatieperiode en één voor 3 menstruatieperiodes. De displays zijn geschikt om op een balie te zetten zodat uw patiënten kennis kunnen maken met dit product en het vervolgens bij u kunnen kopen.

Indien u de Mensutratiepleister in uw praktijk wilt verkopen is het mogelijk om een display te bestellen voor in uw praktijk. Menstruatiepleister displays in de webshop bekijken »

CureTape® is GEEN wondermiddel, zoals het wel eens door de pers is omschreven, maar onderzoek heeft geleerd dat zo’n 80% van alle vrouwen die met menstruatieklachten kampen baat hebben bij het gebruik van de Menstruatiepleister.

Reactie van een Menstruatiepleister gebruiker:

Sinds anderhalf jaar gebruik ik uw menstruatiepleisters en aan wie het ook maar horen wil, vertel ik mijn erg positieve ervaringen. Voorheen had ik 2 dagen zoveel buikpijn/rugpijn en ‘beenpijn’ dat het alleen uit te houden was met pijnstillers (2 x 500 paracetamol en 1 x minimaal 400 ibuprofen). Nu gebruik ik sinds anderhalf jaar niets anders meer dan alleen uw menstruatiepleisters welke ik aanbreng op de dag dat ik ongesteld word. Niks meer ‘wakker worden met weeën’ en ‘niet op een stoel of fiets kunnen zitten, gewoon ergens op de achtergrond voelen dat je menstrueert, maar het beheerst je leven die paar dagen van de maand niet meer.

Dochterlief, net 12,5 jaar oud, plakt inmiddels mee, evenals vriendinnen & dochters van vriendinnen. Ik zou dit jaren geleden al hebben willen weten! Had me een hoop ellende gespaard.

Menstruatiepleister