Medical Taping incompany

Wat leer je tijdens de cursus?

Op zoek naar een helemaal op maat gemaakte cursus, aangepast aan je specialisatie, werkgebied en de klachtenbehandeling binnen het vakgebied zodat het ook direct toepasbaar is in de praktijk? FysioTape al sinds 1998 cursussen op het gebied van Medical Taping in binnen- en buitenland.

Wordt er al getapet maar loop je tegen een bepaald probleem aan tijdens de behandeling? Wil je een bepaald werkgebied uitgebreider behandeld zien, bijvoorbeeld bekken of rug? Is het alweer enige tijd geleden dat je de Medical Taping basiscursus hebt gevolgd en wil je een opfriscursus om je kennis te verdiepen en bij te schaven? Neem dan snel contact met ons op voor de mogelijkheden van een Medical Taping incompany cursus!

Voordelen

  • Een op maat gemaakte cursus afgestemd op een specialisatie en/of specifieke wensen
  • Uitbreiding van je vakkennis
  • Teambuilding
  • Geen reis- en verblijfskosten
  • Aantrekkelijke groepstarieven

Voor wie is deze cursus?

  • Grote praktijken, ziekenhuizen en revalidatiecentra
  • Minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers
  • Studenten: vanaf het 3e studiejaar (Fysiotherapie, oefentherapie Mensendieck en Podotherapie) kun je deelnemen aan een Medical Taping cursus, ook kan je contact opnemen voor meer informatie over een incompany cursus.

Ervaringen uit de praktijk

“De Medical Taping cursus bij kinderen is een leuke, praktijkgerichte en interactieve 2 daagse cursus. Tijdens de cursus krijg je veel informatie, wat theorie en veel praktijk. De technieken die je tijdens de cursus leert zijn grotendeels gericht op de behandeling van kinderen.

De cursus is voor mij een grote meerwaarde in de praktijk. Naast het behandelen van volwassen, behandel ik sinds de cursus ook veel kinderen. Een groot voordeel van deze behandeling is dat je direct resultaat ziet. Ik kan niet meer zonder!”

check-button-groen Meer dan 15.000 cursisten opgeleid
check-button-groen Sinds 1998 de grootste van Nederland
check-button-groen Uitgebreid Medical Taping cursusaanbod

Even voorstellen aan onze docenten..

harry

Harry Pijnappel
Internationaal Medical Taping instructeur

“De Medical Taping incompany cursus is een zeer praktijkgerichte cursus waarin je naast de theorie veel praktijkvoorbeelden en toepassingen leert en oefent. Het leuke van deze cursus is dat je de opgedane kennis de volgende dag in de praktijk kan toepassen. Het resultaat is direct zichtbaar.”

christina

Christina Peter
Internationaal Medical Taping instructeur

“Ruim 10 jaar geleden dachten de meeste therapeuten dat Medical Taping een hype was, maar tegenwoordig is het niet meer weg te denken uit de praktijk. Het is écht de perfecte aanvulling op bestaande behandelmethoden en een must voor elke professional. Ik kijk er naar uit je binnenkort op één van onze cursussen te ontmoeten!”

jochem

Jochem van der Hoeven
Internationaal Medical Taping instructeur

“Sinds 2008 ben ik werkzaam als MTC instructeur. In het begin gaf ik met name cursussen in het Midden-Oosten, inmiddels ook in Nederland en Europa. In mij vind je een bevlogen instructeur die houdt van interactie, enthousiast is en die een beetje humor tijdens de cursus wel kan waarderen.
Wellicht tot ziens!”

Praktijk / kliniek *

Contactpersoon*

E-mail*

Telefoon

Vragen / wensen