Privacy policy

FysioTape BV, gevestigd aan de Midzomerweg 8 te Enschede, respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat persoonsgegevens die aan ons worden verschaft vertrouwelijk worden behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming. FysioTape BV zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen, deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling en aan derden voor het uitvoeren van services, indien expliciet toestemming is gegeven.

FysioTape BV heeft geen Functionaris Gegevensbescherming, maar je kunt voor alle privacy gerelateerde vragen bij ons terecht.

Deze privacy policy is voor het laatst gewijzigd op 25-05-2018.

Wat zijn persoonsgegevens?

Dit zijn gegevens die het mogelijk maken om te herleiden naar een persoon. Bijvoorbeeld een naam, huisadres of e-mailadres. Op de website van Autoriteit Persoonsgegevens kan je meer vinden over wat persoonsgegevens zijn: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/over-privacy/persoonsgegevens/wat-zijn-persoonsgegevens

Waarom verwerken wij persoonsgegevens?

Het verwerken van deze gegevens is noodzakelijk om jouw bestelling te kunnen versturen, je in te schrijven voor een cursus of om onze wettelijke verplichtingen na te komen.

Wie is de verantwoordelijke voor verwerking van je persoonsgegevens?

FysioTape is de verantwoordelijke voor de verwerking van je gegevens. Zo stelt FysioTape vast hoe en welke gegevens van je worden verwerkt, voor welke doeleinden en hoelang. Ons bezoekadres is Midzomerweg 8 te Enschede. De klantenservice kun je onder meer bellen (053- 4781900) en e-mailen (info@fysiotape.nl).

Wat doen wij niet met je gegevens?

Wij verkopen je gegevens nooit aan derde partijen. We zetten de gegevens niet op een openbare plek.

Welke persoonsgegevens verwerken wij en met welke doeleinden?

Dit zijn gegevens die het mogelijk maken om te herleiden naar een persoon. Bijvoorbeeld een naam, huisadres of e-mailadres. Op de website van Autoriteit Persoonsgegevens kan je meer vinden over wat persoonsgegevens zijn: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/over-privacy/persoonsgegevens/wat-zijn-persoonsgegevens

GegevensWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
NaamAls FysioTape zijnde willen wij onze klanten graag leren kennen. Een naam is hierbij van groot belang en wij gebruiken deze in onze communicatie over de bestelling.7 jaar - In verband met wettelijke verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.
AdresHet adres is noodzakelijk om de order op het juiste adres te leveren en voor de verplichte informatie op facturen.7 jaar - In verband met wettelijke verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.
PostcodeDe postcode is noodzakelijk om de order op het juiste adres te leveren en voor de verplichte informatie op facturen.7 jaar - In verband met wettelijke verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.
WoonplaatsDe woonplaats is noodzakelijk om de order op het juiste adres te leveren en voor de verplichte informatie op facturen.7 jaar - In verband met wettelijke verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.
TelefoonnummerWij gebruiken je telefoonnummer om eventuele problemen met een order door te geven of om te vragen of je nog steeds tevreden bent over ons.7 jaar - In verband met wettelijke verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.
BetaalgegevensOm je bestelling af te rekenen maak je bij ons gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Wij moeten een betaling met iDEAL of een overboeking kunnen koppelen aan een order en daarom worden deze gegevens opgeslagen in onze administratie. Wanneer je ervoor kiest om met PayPal te betalen ontvangen wij de betaling status, daarnaast zijn je naam en e-mailadres van je PayPal account zichtbaar voor ons. Deze PayPal gegevens bewaren wij zelf niet, maar zijn slechts inzichtelijk binnen de online PayPal omgeving. Zowel iDEAL als de overige betaalmethodes (Visa/Mastercard en MisterCash/Bancontact) verlopen allen via onze payment provider Pay.nl. Van de overige betaalmethodes zijn betaalgegevens afgeschermd in de Pay.nl omgeving en deze verwerken wij zelf niet. Wij krijgen slechts een melding of een betaling is voltooid of mislukt/geannuleerd.Voor de bewaartermijnen van je betaalgegevens verwijzen wij naar de privacy statements van onze de verwerkers. Zij hanteren het wettelijke bewaartermijn. Bekijk de Privacy Policy van Pay.nl hier
E-mailadresJe krijgt een e-mail om je op de hoogte te houden van je bestelling, de factuur en de producten die je bij ons koopt. Wanneer je hier zelf voor kiest kunnen wij je ook interessante content, gerichte aanbiedingen of onze nieuwsbrief sturen. Ontvang je onze nieuwsbrief liever niet meer? Uitschrijven is heel gemakkelijk via de link onderin de mails of via de klantenservice.7 jaar - In verband met wettelijke verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.
FactuurIn het account kan je je eigen facturen inzien. Op de facturen staan je naam, adres, woonplaats, factuurnummer, klantnummer en ordernummer. Deze kan achteraf niet meer aangepast worden.7 jaar - In verband met wettelijke verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.

We hebben deze informatie van je nodig zodat wij je levering kunnen realiseren. Wij maken gebruik van Parcel B.V. om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd. Lees hier de Privacy Policy van Parcel.

Welke gegevens hebben we van je nodig? Naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. (zie onderstaande tabel voor uitleg waarom we deze gegevens nodig hebben).

GegevensWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
Adres
Het adres is noodzakelijk om de order op het juiste adres te leveren.
7 jaar Zij hanteren het wettelijke bewaartermijn. Bekijk de Privacy Policy van Parcel hier
Postcode
De postcode is noodzakelijk om de order op het juiste adres te leveren.
7 jaar Zij hanteren het wettelijke bewaartermijn. Bekijk de Privacy Policy van Parcel hier
Woonplaats
De woonplaats is noodzakelijk om de order op het juiste adres te leveren.
7 jaar Zij hanteren het wettelijke bewaartermijn. Bekijk de Privacy Policy van Parcel hier
Telefoonnummer
Wij gebruiken je telefoonnummer om eventuele problemen met een levering door te geven.
7 jaar Zij hanteren het wettelijke bewaartermijn. Bekijk de Privacy Policy van Parcel hier
E-mailadres
Je krijgt een e-mail om je op de hoogte te houden van je bestelling, de factuur en de producten die je bij ons koopt. Wanneer je hier zelf voor kiest kunnen wij je ook interessante content, gerichte aanbiedingen of onze nieuwsbrief sturen. Ontvang je onze nieuwsbrief liever niet meer? Uitschrijven is heel gemakkelijk via de link onderin de mails of via de klantenservice.
7 jaar Zij hanteren het wettelijke bewaartermijn. Bekijk de Privacy Policy van Parcel hier

We hebben deze informatie van je nodig zodat wij je retouraanmelding kunnen realiseren.

Welke gegevens hebben we van je nodig? Naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. (zie onderstaande tabel voor uitleg waarom we deze gegevens nodig hebben).

GegevensWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
Ordernummer
Om de desbetreffende orderinformatie op te kunnen halen hebben wij een ordernummer nodig.
Zodra wij jouw retouraanvraag hebben afgehandeld verwijdert FysioTape je retourgegevens.
Naam
Je naam gebruiken wij in onze communicatie over de retour.
Zodra wij jouw retouraanvraag hebben afgehandeld verwijdert FysioTape je retourgegevens.
Adres
Het adres is noodzakelijk om de retour, wanneer nodig, op het juiste adres te leveren.
Zodra wij jouw retouraanvraag hebben afgehandeld verwijdert FysioTape je retourgegevens.
Postcode
De postcode is noodzakelijk om de retour, wanneer nodig, op het juiste adres te leveren.
Zodra wij jouw retouraanvraag hebben afgehandeld verwijdert FysioTape je retourgegevens.
Woonplaats
De woonplaats is noodzakelijk om de retour, wanneer nodig, op het juiste adres te leveren.
Zodra wij jouw retouraanvraag hebben afgehandeld verwijdert FysioTape je retourgegevens.
Telefoonnummer
Wij gebruiken je telefoonnummer om eventuele problemen met de retour door te geven.
Zodra wij jouw retouraanvraag hebben afgehandeld verwijdert FysioTape je retourgegevens.
E-mailadresJe krijgt een e-mail om je op de hoogte te houden van je retour.
Zodra wij jouw retouraanvraag hebben afgehandeld verwijdert FysioTape je retourgegevens.
IBAN RekeningnummerJe IBAN rekeningnummer gebruiken we om je het verschuldigde bedrag terug te storten.Zodra wij jouw retouraanvraag hebben afgehandeld verwijdert FysioTape je retourgegevens.

Wanneer je ervoor kiest om een account aan te maken, zodat je oude bestellingen kan inzien of sneller kan bestellen, verwerken wij enkele gegevens.

Welke gegevens verwerken wij? Naam, e-mailadres, verzendadres, factuuradres en telefoonnummer (zie onderstaande tabel voor uitleg waarom we deze gegevens nodig hebben).

GegevensWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
NaamOm onze communicatie persoonlijker te maken vragen wij om een naam.n.n.b.
E-mailadresVoor het registreren van een account heb je een e-mailadres nodig op onze website.n.n.b.
VerzendadresHet verzendadres kan je invullen in je account, dan wordt het vanaf dat moment automatisch ingevuld bij je volgende bestelling.n.n.b.
FactuuradresHet factuuradres kan je invullen in je account, dan wordt het vanaf dat moment automatisch ingevuld bij je volgende bestelling.n.n.b.
TelefoonnummerHet telefoonnummer kan je invullen in je account, dan wordt het vanaf dat moment automatisch ingevuld bij je volgende bestelling.n.n.b.
WachtwoordOm in te loggen in je account heb je een wachtwoord nodig. Niemand kan je wachtwoord inzien, omdat deze encrypted is binnen onze website.n.n.b.
FactuurDoor de ordernummers in je account kunnen wij terug vinden wat je hebt besteld. Dit nummer kan je ook nodig hebben wanneer je contact met ons opneemt.n.n.b.
Ordernummers
In het account kan je je eigen facturen inzien. Op de facturen staan je naam, adres, woonplaats, factuurnummer, klantnummer en ordernummer. Deze kan achteraf niet meer aangepast worden.n.n.b.

Om bepaalde inschrijvingsprocessen te versnellen maken wij gebruik van formulieren op onze website. FysioTape Opleidingen BV gebruikt je vereiste gegevens voor facturatiedoeleinden, het bewaartermijn hiervan bedraagt 7 jaar, in verband met wettelijke verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.

Formulieren op pagina’s die de volgende URL bevatten: https://www.fysiotape.nl/medical-taping-cursus/

Welke gegevens verwerken wij? Geslacht, naam, adres, postcode, KNGF nummer, geboortedatum, geboorteplaats, telefoonnummer, beroep, werkgever en e-mailadres (zie onderstaande tabel voor uitleg waarom we deze gegevens nodig hebben).

GegevensWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
GeslachtNoodzakelijk bij het doorgeven van cursusdeelname bij een desbetreffende instantie om accreditatiepunten toe te kennen.Je gegevens worden 1 jaar na inschrijving verwijderd.
NaamNoodzakelijk bij het doorgeven van cursusdeelname bij een desbetreffende instantie om accreditatiepunten toe te kennen.Je gegevens worden 1 jaar na inschrijving verwijderd.
AdresNoodzakelijk bij het doorgeven van cursusdeelname bij een desbetreffende instantie om accreditatiepunten toe te kennen.Je gegevens worden 1 jaar na inschrijving verwijderd.
PostcodeNoodzakelijk bij het doorgeven van cursusdeelname bij een desbetreffende instantie om accreditatiepunten toe te kennen.Je gegevens worden 1 jaar na inschrijving verwijderd.
WoonplaatsNoodzakelijk bij het doorgeven van cursusdeelname bij een desbetreffende instantie om accreditatiepunten toe te kennen.Je gegevens worden 1 jaar na inschrijving verwijderd.
TelefoonnummerNoodzakelijk bij het doorgeven van cursusdeelname bij een desbetreffende instantie om accreditatiepunten toe te kennen.Je gegevens worden 1 jaar na inschrijving verwijderd.
E-mailadresNoodzakelijk bij het doorgeven van cursusdeelname bij een desbetreffende instantie om accreditatiepunten toe te kennen.Je gegevens worden 1 jaar na inschrijving verwijderd.
Registratienummer instantieNoodzakelijk bij het doorgeven van cursusdeelname bij een desbetreffende instantie om accreditatiepunten toe te kennen.Je gegevens worden 1 jaar na inschrijving verwijderd.
GeboortdedatumNoodzakelijk bij het doorgeven van cursusdeelname bij een desbetreffende instantie om accreditatiepunten toe te kennen.Je gegevens worden 1 jaar na inschrijving verwijderd.
GeboorteplaatsNoodzakelijk bij het doorgeven van cursusdeelname bij een desbetreffende instantie om accreditatiepunten toe te kennen.Je gegevens worden 1 jaar na inschrijving verwijderd.
BeroepOm je aanvraag te verifiëren hebben wij je beroepsfunctie nodig.Je gegevens worden 1 jaar na inschrijving verwijderd.
BedrijfsnaamOm je aanvraag te verifiëren hebben wij het bedrijfsnaam nodig.Je gegevens worden 1 jaar na inschrijving verwijderd.
Datum cursusdeelnameNoodzakelijk bij het doorgeven van cursusdeelname bij een desbetreffende instantie om accreditatiepunten toe te kennen.Je gegevens worden 1 jaar na inschrijving verwijderd.

Formulier op de pagina: https://www.fysiotape.nl/contact/

Om je contactaanvraag in behandeling te nemen hebben wij de volgende gegevens van je nodig: Naam, telefoonnummer en e-mailadres (zie onderstaande tabel voor uitleg waarom we deze gegevens nodig hebben).

GegevensWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
NaamAls FysioTape zijnde willen wij onze klanten graag leren kennen. Een naam is hierbij van groot belang. Daarnaast moet de levering ook bij de juiste persoon terecht komen.
Zodra je aanvraag is afgehandeld worden je gegevens uit ons systeem verwijderd.
E-mailadresje e-mailadres hebben we nodig zodat wij je contactaanvragen kunnen afhandelen.Zodra je aanvraag is afgehandeld worden je gegevens uit ons systeem verwijderd.

Formulier op de pagina’s die de volgende URL bevatten: https://www.fysiotape.nl/vacatures

Welke gegevens verwerken wij? Naam, telefoonnummer en e-mailadres (zie onderstaande tabel voor uitleg waarom we deze gegevens nodig hebben).

GegevensWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
NaamAls FysioTape zijnde willen wij onze klanten graag leren kennen. Een naam is hierbij van groot belang. Daarnaast moet de levering ook bij de juiste persoon terecht komen.Wij verwijderen je gegevens zodra de functie is ingevuld.
E-mailadresJe e-mailadres hebben we nodig zodat we met je in contact kunnen komenWij verwijderen je gegevens zodra de functie is ingevuld.
Telefoonnummerje telefoonnummer hebben we nodig zodat we met je in contact kunnen komenWij verwijderen je gegevens zodra de functie is ingevuld.

Voor onze klanten zijn wij altijd bereikbaar via telefoon, contactformulier of mail.

Welke gegevens verwerken wij? Telefoonnummer en e-mailadres (zie onderstaande tabel voor uitleg waarom we deze gegevens nodig hebben).

GegevensWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
NaamTijdens het contact spreken wij je graag aan met je naam.
N.v.t.
BedrijfsnaamTijdens het contact willen wij graag weten met welk bedrijf we sprekenhttps://www.voicedata.nl/algemene-voorwaarden/
Zakelijk - Telefoonnummer
Wanneer je het liefst telefonisch contact met ons hebt, dan hebben wij het telefoonnummer nodig.
https://www.voicedata.nl/algemene-voorwaarden/
TelefoonummerWanneer je het liefst telefonisch contact met ons hebt, dan hebben wij het telefoonnummer nodig.
N.v.t.
E-mailadresOm het versturen van e-mails mogelijk te maken hebben wij het e-mailadres nodig.
Zolang wij een contract hebben met de leverancier van onze e-mailmarketing software of wanneer je een verwijderverzoek stuurt.

Om je snel te woord te staan bieden wij ook je een online chatfunctionaliteit aan, hiermee willen wij jou winkelervaring nog verder optimaliseren.

GegevensWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
IP-adresOp deze manier kunnen we bepalen welke taal je spreekt.Je gegevens zijn alleen tijdens jou websitebezoek inzichtelijk en worden dus niet opgeslagen.

Wij verzamelen reviews om je te tonen hoe andere mensen over onze service en producten denken. Om deze reden ontvangen wij ook graag jouw ervaring met onze service en producten. Het is mogelijk om een beoordeling op de website van Feedbackcompany als op de website van FysioTape te plaatsen.

Welke gegevens verwerken wij? Naam en e-mailadres (zie onderstaande tabel voor uitleg waarom we deze gegevens nodig hebben).

Beoordelingen via externe partij

GegevensWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
NaamJe kan je naam achter laten, wanneer je besluit de review niet anoniem te plaatsen. Dit is echter niet verplicht.
https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/privacy-statement/
E-mailadres
Om contact met je op te nemen wanneer je de prijs wint bij het verloten van een actiegeschenk onder de reviewers. Wanneer je niet tevreden bent over onze service/producten, want dan willen wij je graag toch een tevreden klant maken!
https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/privacy-statement/

Beoordelingen op fysiotape.nl

GegevensWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
Naam
Je kan je naam achter laten, wanneer je besluit de review niet anoniem te plaatsen. Dit is echter niet verplicht.
E-mailadres
Om een review in te dienen is het verplicht om een emailadres achter te laten. Wanneer je niet tevreden bent over onze service/producten, want dan willen wij je graag toch een tevreden klant maken!

Je kan je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zowel algemene- als persoonlijke nieuwsbrieven om je op de hoogte te houden van het laatst nieuws. Voor de inhoud van de persoonlijke nieuwsbrieven kijken we bijvoorbeeld naar de producten die je eerder hebt besteld, zodat de nieuwsbrief speciaal voor jouw interesses wordt opgesteld. Uitschrijven voor onze nieuwsbrieven kan uiteraard ook, dit doe je onderaan de mail via de uitschrijflink of door onze klantenservice te mailen.

Welke gegevens verwerken wij? Naam, e-mailadres (zie onderstaande tabel voor uitleg waarom we deze gegevens nodig hebben).

GegevensWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
NaamOm onze communicatie persoonlijker te maken vragen wij om een naam.Zolang wij een contract hebben met de leverancier van onze e-mailmarketing software of wanneer je een verwijderverzoek stuurt.
E-mailadres
Om het versturen van e-mails mogelijk te maken hebben wij het e-mailadres nodig.
Zolang wij een contract hebben met de leverancier van onze e-mailmarketing software of wanneer je een verwijderverzoek stuurt.

Als je onze shop bezoekt, verwerken wij gegevens van je, zoals je IP-adres en het gebruik van onze diensten. Deze gegevens hebben we nodig om de functionaliteit van onze shop te kunnen aanbieden. Tevens kunnen wij daarmee onze shop onderhouden, bijvoorbeeld voor het oplossen van storingen en het verbeteren van de beschikbaarheid of gebruiksgemak.

Om deze gegevens te verzamelen en om het gebruik van onze websites en app aangenamer te maken
worden cookies en vergelijkbare technieken gebruikt, mits je hiermee toestemt.

WebsiteWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
Client ID - GA
Om ervoor te zorgen dat Google Analytics kan bepalen of twee verschillende treffers tot dezelfde gebruiker behoren, moet bij elke treffer een unieke ID worden verzonden die aan die specifieke gebruiker is gekoppeld.
50 maanden
IP-adresWorden geanonimiseerd, door het strippen van IP's elimineren wij het verzamelen van persoonsgegevens.
50 maanden
Device ID's - GA
Wordt gebruikt om te controleren of een bezoeker daadwerkelijk een echte bezoeker en geen robot is. Zo gaan onze advertentiekosten niet op aan robots
50 maanden
Internetbrowser
Om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt zodat jij optimaal kunt winkelen
50 maanden
Taalinstellingen
Algemene bezoekgegevens worden bijgehouden, zonder dat deze de bezoekers identificeren. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren.
50 maanden
Webpagina's
Algemene bezoekgegevens worden bijgehouden, zonder dat deze de bezoekers identificeren. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren.
50 maanden
Sessie duur
Algemene bezoekgegevens worden bijgehouden, zonder dat deze de bezoekers identificeren. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren.
50 maanden
Klikgedrag
Wij analyseren het klikgedrag op onze website, zonder dat we bezoekers indentificeren. Deze gegevens gebruiken wij om onze website zo effecient mogelijk in te richten
50 maanden

FysioTape maakt gebruik Hotjar web analytics dienst. Hotjar kan muisklikken, muisbewegingen en scrollen activiteiten vast te leggen. Hotjar verzamelt informatie over bezochte pagina’s, acties die worden genomen, land, apparaat dat wordt gebruikt, het besturingssysteem en de browser gebruikt. Hotjar kan geen persoonlijk identificeerbare informatie zien op de website. Hotjar kan niets bijhouden van uw surfgedrag over websites die geen gebruik maken van Hotjar diensten. FysioTape zet Hotjar in om de User Experience te verbeteren zodat wij jouw winkelplezier nog verder kunnen vergroten.

Om deze gegevens te verzamelen en om het gebruik van onze websites en app aangenamer te maken
worden cookies en vergelijkbare technieken gebruikt, mits je hiermee toestemt.

Helaas komt het wel eens voor dat men probeert te frauderen. Daarom moeten wij soms klantgegevens gebruiken om fraude te onderzoeken, voorkomen of tegen te gaan. Indien noodzakelijk moeten wij deze gegevens ook delen met de overheid. Als zich geen verdachte situatie voordoet is dit alles uiteraard niet noodzakelijk. Daarnaast hebben wij camera’s in- en om ons pand.

Welke gegevens verwerken wij? Naam, adres, postcode, beelden, telefoonnummer en IP-adres (zie onderstaande tabel voor uitleg waarom we deze gegevens nodig hebben).

GegevensWaarom vragen wij deze gegevens?Bewaartermijn
Naam
Wanneer we te maken krijgen met een vorm van fraude hebben wij een naam nodig om door te geven.
7 jaar - In verband met wettelijke verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.
Adres
Wanneer we te maken krijgen met een vorm van fraude hebben wij een naam nodig om door te geven.
7 jaar - In verband met wettelijke verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.
Postcode
Wanneer we te maken krijgen met een vorm van fraude hebben wij een naam nodig om door te geven.
7 jaar - In verband met wettelijke verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.
Woonplaats
Wanneer we te maken krijgen met een vorm van fraude hebben wij een naam nodig om door te geven.
7 jaar - In verband met wettelijke verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.
Telefoonnummer
Wanneer we te maken krijgen met een vorm van fraude hebben wij een naam nodig om door te geven.
7 jaar - In verband met wettelijke verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.
IP-adres
Wanneer we te maken krijgen met een vorm van fraude hebben wij een naam nodig om door te geven.
7 jaar - In verband met wettelijke verplichtingen betreffend de bewaarplicht van facturen.
Beelden
In- en om het pand hangen camera's. Bij een eventuele diefstal of inbraak worden deze opgestuurd naar de onderzoekers van het voorval.
Aangevraagd

Toestemming

Volgens de AVG moet rechtsgeldige toestemming vrijelijk gegeven, ondubbelzinnig, geïnformeerd en specifiek zijn.

Dit betekent dat wij iemand niet onderdruk zetten om toestemming te geven. Wel kan het zo zijn dat niet alle functies op www.fysiotape.nl naar behoren werken wanneer u niet akkoord gaat met het plaatsen van cookies of dat u geen gebruik kan maken van onze producten en/of diensten wanneer u niet akkoord gaat met de algemene voorwaarden en de privacy policy.

U krijgt de gelegenheid om expliciet toestemming te geven voor elke verwerking op www.fysiotape.nl. Bijvoorbeeld voor het bewaren en verwerken van persoonsgegevens, voor een bestelling of inschrijving cursus, of het plaatsen van cookies.

U wordt op zijn minst geïnformeerd over de identiteit van onze organisatie in zowel deze privacy policy alsmede de algemene voorwaarden en de contactpagina op de website. Het doel van elke verwerking, welke persoonsgegevens wij verwerken en hoe wij uw persoonsgegevens verwerken leest u verder in de privacy policy.

Wanneer u ons toestemming heeft gegeven, heeft u in de meeste gevallen, het recht om vergeten te worden en het recht op inzage. U kunt, via onze klantenservice via post of mail, altijd uw toestemming weer in trekken met uitzonderling op wettelijk bepaalde verwerkingen.

Noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst

Wij hebben het recht om uw persoonsgegevens te verwerking indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst. Dit betekent dat wij, voordat u een aankoop of inschrijving kan doen op onze website, enkele gegevens van u nodig hebben om de overeenkomst na te komen. Van zelf sprekend vragen wij hiervoor niet meer dan noodzakelijk is.

Noodzakelijk voor het nakomen van een wettelijke verplichting

Met betrekking tot de belastingwet is het noodzakelijk enkele persoonsgegevens van u te verwerken en te bewaren. Meer over de bewaartermijnen van persoonsgegevens leest u in verder in de privacy policy. Ook kan het voorkomen dat, indien daar een bevel voor is, uw persoonsgegevens worden overgedragen aan overheidsinstanties.

Ja, wij gebruiken verschillende soorten cookies en vergelijkbare technieken. Deze zijn onder andere nodig om onze shop goed te laten werken en gebruiksvriendelijker te maken voor jou. Je leest meer over alle cookies die we gebruiken en waarom we ze gebruiken in onze cookieverklaring.