Privacy policy

Privacy policy voor FysioTape B.V., eigenaar van www.fysiotape.nl. Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

1) Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: FysioTape B.V.
Website: https://www.fysiotape.nl
Inschrijfnummer KvK: 06088524
BTW-nummer: NL813165593-B01

Naam bedrijf: FysioTape Opleidingen B.V.
Website: https://www.fysiotape.nl
Inschrijfnummer KvK: 50800728
BTW-nummer: NL822934401-B01

2) Waarborgen Privacy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van www.fysiotape.nl is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

3) Toestemming

Door de informatie en de diensten op www.fysiotape.nl te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

4) Vragen

Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van FysioTape B.V. en specifiek www.fysiotape.nl, kun u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is allard.fysiotape.nl.

5) Persoonsgegevens die worden verwerkt

FysioTape B.V. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van FysioTape B.V., en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan FysioTape verstrekt. FysioTape B.V. kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Uw voor- en achternaam
– Uw adresgegevens/ postadres: Wij gebruiken uw postadres voor het verzenden van reclameboodschappen met informatie over producten en diensten. Als u dergelijke reclame niet wenst te ontvangen kunt u zich laten registreren op www.postfilter.nl
– Uw telefoonnummer: Tenzij u te kennen heeft gegeven dit niet op prijs te stellen, kunnen wij telefonisch contact met u opnemen om u te informeren over producten en diensten. Bij ieder gesprek wordt u gewezen op de mogelijkheid zich hier tegen te verzetten en zich te laten registreren in het bel-me-niet-register.
– Uw e-mailadres: Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.
– Uw IP-adres

6) Waarom FysioTape B.V. gegevens nodig heeft

FysioTape B.V. verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan FysioTape B.V. uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

7) Hoe lang FysioTape B.V. gegevens bewaart

FysioTape B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

8) Delen met anderen

FysioTape B.V. verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

9) Monitoren gedrag bezoeker

www.fysiotape.nl maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die wij, via cookies, registreren, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s.

Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.

10) Google Analytics

FysioTape B.V. maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van FysioTape B.V. bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan FysioTape B.V. te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. FysioTape B.V. heeft hier geen invloed op.

FysioTape B.V. heeft Google geen toestemming gegeven om via FysioTape verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

11) Gebruik van cookies

www.fysiotape.nl plaatst cookies bij bezoekers. Dat doen wij om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terug komen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt.

12) Cookies uitschakelen

U kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.

13) Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@fysiotape.nl. FysioTape B.V. zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

14) Beveiligen

FysioTape B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van FysioTape B.V. maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Wachtwoorden worden altijd gehasht opgeslagen.

Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door FysioTape B.V. verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met FysioTape B.V. op via info@fysiotape.nl.

www.fysiotape.nl is een website van FysioTape B.V. en is als volgt te bereiken:

Postadres: Midzomerweg 8
Vestigingsadres: Midzomerweg 8
Inschrijvingsnummer KvK: 06088524
Telefoon: 053-4781900
E-mailadres: info@fysiotape.nl