VetkinTape®

VetkinTape® is een kinesiotape dat door FysioTape speciaal is ontwikkeld voor de veterinaire markt. Het tapen van paarden, runderen en ook andere dieren zoals honden is de laatste jaren sterk in ontwikkeling. Steeds meer dierenfysiotherapeuten en dierenartsen ontdekken de vele mogelijkheden die deze tapetechniek kan bieden in sneller herstel van blessures en klachten zonder medicijngebruik.

 • VetkinTape Handboek Introductie

  Met trots introduceren wij het MTC boek “Kinesiology Taping for Horses” (EN) van Renate Ettl. Een must have voor iedere paardentherapeut die de technieken van Kinesiologie Taping wil gaan toepassen. In dit uitgebreide Engelstalige instructieboek wordt, ondersteund door de vele afbeeldingen, beschreven hoe specifieke klachten zonder bijwerkingen behandelt kunnen worden.

   118,70  99,00 incl. BTW
 • VetkinTape Handboek (Engels)

  Met trots introduceren wij hét MTC boek “Kinesiology Taping for Horses” (EN) van Renate Ettl. Een must have voor iedere paardentherapeut die de technieken van Kinesiologie Taping wil gaan toepassen. In dit uitgebreide Engelstalige instructieboek wordt, ondersteund door de vele afbeeldingen, beschreven hoe specifieke klachten zonder bijwerkingen behandelt kunnen worden.

   49,95 incl. BTW
 • VetkinTape 6cm x 5m

  FysioTape is exclusief producent van het kwaliteitsproduct VetkinTape® en voldoet aan de hoogste eisen.

  Let op: onderstaande staffelprijzen zijn per rol en inclusief BTW.

  € 11,95
 • High Quality VetkinTape schaar

   22,95 incl. BTW