Over FysioTape

FysioTape B.V. is een Nederlands bedrijf dat in 1998 is opgericht. Wij waren de eersten die het Medical Taping Concept (Kinesiology Taping) in Europa introduceerden. Een tapemethode die tegenwoordig in nagenoeg alle landen wordt toegepast.

Sinds 2003 zijn wij de producent van het kwaliteitsproduct CureTape®, op dit moment de meest gebruikte kinesiotape in Europa voor de professionele markt.

Het merk CureTape wordt geproduceerd in onze eigen spiksplinternieuwe fabriek in Zuid-Korea. Hetgeen inhoudt dat we nauwlettend het productieproces kunnen volgen, controleren en waar nodig bij te stellen.  Dit is de reden dat wij onze klanten een hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen.

De fabriek is ISO-9001 gecertificeerd en er wordt gewerkt met de nieuwste machines.

fysiotape_fabriek_korea

CureTape heeft het TÜV kwaliteitskeurmerkTUV logo

Om aan te tonen dat CureTape® aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet hebben wij TÜV Rheinland ingeschakeld om het product te laten testen. TÜV Rheinland is één van de belangrijkste internationale leveranciers van (technische) diensten voor kwaliteit en veiligheid.

De conclusie van TÜV Rheinland: CureTape® is een veilig en 100% latexvrij kwaliteitsproduct en wij zijn trots op onze TUV certificering.

Internationale CureTape website: www.curetape.com

CureTape® wordt wereldwijd verkocht via een groot dealernetwerk. Op onze internationale website www.curetape.com kunt u het gewenste land aanklikken om in contact te komen met een partner in het betreffende land. Op deze website kunt u ook meer informatie vinden over het product CureTape® in verschillende talen.

curetape website