FASCIQ® Siliconen Cuppings

Wat is Cupping?
Cupping is een eeuwenoude behandelmethode die stamt uit de Chinese geneeskunde. Cupping kan met verschillende materialen zoals glazen of plastic bollen, maar ook met siliconen materiaal, die allemaal zorgen voor een vacuüm op de huid.

 • FASCIQ® Cup Small en Large

   9,95 incl. BTW
 • FASCIQ® Facial Cupping set

  De Mini cups zijn geschikt voor de behandeling van oogcontouren en voor de rimpels op de bovenlip. De Medi cups worden voor de rest van het gezicht, hals en decolleté gebruikt.

  Afmeting silliconen cups:

  2 x Medi cup      : ø 3,8 cm x 8 cm
  2 x Mini cup       : ø 1,5 cm x 5 cm

   13,95 incl. BTW
 • FASCIQ® Set of 4

  Set van 4 verschillende doorzichtige massagecups verpakt in een handig stoffen FASCIQ® bewaarzakje. De diameter van deze zuignappen cuppings zijn 4,5 cm / 6 cm / 7,5 cm en 10 cm. De cups zijn makkelijk in te drukken om een vacuüm te creëren en over de huid te verplaatsen. Geschikt voor een cupping massage van diverse lichaamsonderdelen.

   24,95 incl. BTW
 • FASCIQ® Cup large

  Doorzichtige siliconen massagecup verpakt in een handig stoffen FASCIQ bewaarzakje. Deze ronde cupping heeft een diameter van 7 cm en is 8 cm hoog. De cup is makkelijk in te drukken om een vacuüm te creëren en over de huid te verplaatsen. Geschikt voor een cupping behandeling van grotere lichaamsoppervlakte.

  Let op, deze prijs (p.p.s.) is alleen geldig bij een minimale afname van 2 cups.

   6,95 incl. BTW
 • FASCIQ® 2 Cups small

  Set van 2 dezelfde siliconen doorzichtige massagecups verpakt in een handig stoffen FASCIQ® bewaarzakje. Deze ronde cuppings hebben een diameter van 5,5 cm en zijn ook 5,5 cm hoog. De cups zijn makkelijk in te drukken om een vacuüm te creëren en over de huid te verplaatsen. Geschikt voor een cupping behandeling van met name kleinere lichaamsoppervlakte.
  Nu ook in een set van 4 verkrijgbaar!

   7,95 incl. BTW
 • FASCIQ® Cream 100 ML

  Fasciq® Cream wordt gebruikt in combinatie met cupping en IASTM Tools ter ondersteuning van een soepele behandeling. Er zitten geen toegevoegde kleurstoffen en conserveringsmiddelen in.

   14,95 incl. BTW
 • FASCIQ® Wax 150 ML

  Fasciq® Wax wordt gebruikt in combinatie met cupping en IASTM Tools ter ondersteuning van een soepele behandeling. Er zitten geen toegevoegde kleurstoffen en conserveringsmiddelen in.

   14,95 incl. BTW

Voor de FASCIQ® cuppings is gekozen voor siliconen materiaal waarbij je door de cupping in te knijpen een vacuüm creëert op de huid en de cupping kunt verplaatsen.
Door de huid vooraf licht in te masseren met FASCIQ® wax of cream gaat het verplaatsen van de siliconen cup makkelijker.

Wat gebeurt er tijdens een Cupping behandeling?

Door het vacuüm onder de huid wordt er bloed naar de behandelde plek gezogen. Het effect is een betere doorbloeding van het fasciale netwerk en het lichaam kan zich ontdoen van afvalstoffen.
Een cupping behandeling voelt als een stevige massage en geeft ontspanning en brengt het lichaam in balans. Diepere lagen worden daarbij bereikt.
Door de behandeling kunnen er lokaal rode plekken verschijnen maar dit is volkomen normaal en die plekken verdwijnen na enkele dagen. Tevens kan de eerste behandeling pijnlijk aanvoelen doordat het weefsel gespannen is. Regelmatig cuppen zorgt voor een soepel en gezond fasciaal netwerk.

Effect van cupping:

 • Ontspannende, kalmerende en helende werking van het fasciale netwerk
 • Opheffen van blokkades in het lichaam
 • Afvoer van afvalstoffen en vocht (lymfedrainage)
 • Stimuleert de productie van collageen en elastine
 • Verbetering van de elasticiteit en stevigheid van de huid (zoals cellulitis)
 • Verbetering van littekenweefsel, verklevingen en rimpels