Helpdesk

Stel je vraag

Al jaren kunnen onze klanten zich met vragen, over bijvoorbeeld het Medical Taping Concept (MTC) wenden tot onze Helpdesk. Hoogste tijd om deze Helpdesk een nieuwe eigentijdse look te geven! Vanaf vandaag beantwoordt Christina Peter, fysiotherapeute en docente MTC, veel voorkomende praktijkvragen voor de camera.

Heb je een vraag over een tapetoepassing of over het gebruik van CureTape? Laat het ons dan weten.

Wat vind je in onze helpdesk?

In onze helpdesk behandelen wij praktijkcases, veel gestelde vragen en bijzondere situaties. Medical Taping Concept kan nog niet wetenschappelijk onderbouwd worden, om die reden hebben wij intensief contact met beroepsbeoefenaars zoals fysio-, podo- en lymftherapeuten en sportmasseurs. Voordat de vraag, onbekende situaties, mogelijke contra indicaties en andere praktijkcasussen geplaatst worden, is er overleg geweest met ons team van gespecialiseerde therapeuten bekeken.

Navigeer, per thema, via het linkermenu naar de meest gestelde vragen.

Na de cursus kan je ook op ons rekenen!

Na het volgen van onze MTC cursussen sta je er niet alleen voor. Heb je vragen over een eigen praktijkcases, dan mag je altijd een beroep doen op onze helpdesk. Door deze service raak jij nog meer vertrouwd met de methode en boek je nog betere resultaten.

Jouw vraag niet gevonden? De beste manier om een vraag aan een deskundige te stellen is door het versturen van een e-mail naar info@fysiotape.nl waarin je het praktijkvoorbeeld uitlegt. Je ontvangt van ons zo spoedig mogelijk antwoord.

De recentste vragen

Medical Taping toepassingen beheersen?

In Nederland is een grote vraag naar Medical Taping behandelaars. Wil je starten met Medical Taping of je verder specialiseren op het gebied van Medical Taping? Kies dan voor één van de negen Medical Taping cursussen die FysioTape aanbiedt. Toe te passen binnen diverse vakgebieden en op verschillende niveaus!

check-button-groen Meer dan 15.000 cursisten opgeleid
check-button-groen Sinds 1998 de grootste van Nederland
check-button-groen Uitgebreid Medical Taping cursusaanbod
medical-taping-basiscursus