CureTape® ervaringen van gebruikers

curetape ervaring

Deel uw CureTape ervaring met collega’s en ontvang een verrassende attentie

FysioTape waardeert het contact met u als fysiotherapeut enorm. Wekelijks horen wij enthousiaste praktijkverhalen over hoe u als fysiotherapeut CureTape® succesvol heeft kunnen toepassen. Heeft u een toepassing uitgeprobeerd met prachtige resultaten? Die willen wij heel graag delen met uw collega’s en andere CureTape® gebruikers.

Heeft u een praktijkvoorbeeld en wilt u deze kennis delen met uw collega’s laat dit ons dan weten, indien mogelijk met foto’s. Uiteraard houden wij daarbij rekening met de privacy van de cliënt. U hoeft geen schrijftalent te zijn. Laat dit alstublieft niet een belemmering vormen, want iedere CureTape ervaring is welkom.

Wij willen uw verhaal plaatsen in onze nieuwsbrief, op Facebook en op onze website. Wij zien uw succesvolle ervaringen graag tegemoet! U kunt uw inzending versturen via onderstaand formulier of door middel van een persoonlijk bericht via de FysioTape Facebook pagina. In het onderstaande formulier kunt u kiezen voor het tekstvak of voor het uploaden van een Word-document.

Wanneer uw inzending door ons wordt geplaatst belonen wij u met een leuke, verrassende attentie!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw ervaring

Bestand toevoegen

Afbeelding toevoegen

Afbeelding toevoegen