FysioTape bestaat dit jaar 20 jaar, reden voor een feestje!

curetape vlaggen

In 1998 introduceerden wij als eerste in Nederland een Aziatische tapemethode waar niemand in Europa op dat moment van gehoord had. Nu, 20 jaar later, is Medical Taping een begrip en niet meer weg te denken uit de praktijk. Het is één van de meest toegepaste behandelmethoden, bijzonder en mooi hoe zoiets kan lopen.

Mede dankzij jullie, onze trouwe, enthousiaste klanten, mogen wij ons 20-jarig jubileum vieren. Wij zijn jullie zeer erkentelijk voor het vertrouwen in ons bedrijf en onze producten. Daar hoort eigenlijk maar 1 woord bij: FEEST!

We hebben een groot aantal praktijken een PARTY BOX gestuurd en nu is het tijd om met je collega’s in actie te komen!

Zet je feestmuts op en maak met de inhoud van deze Partybox een leuke, grappige en feestelijke teamfoto en mail deze naar 20jaar@fysiotape.nl of app de foto via whatsapp naar +31 53 478 1900. Voor de praktijk met de meest originele foto organiseren wij een compleet verzorgde Surprise Party. Wij komen zelf niet onverwachts langs, Don’t worry… 😉 De Surprise Party is bedoeld voor ALLE medewerk(st)ers werkzaam in je praktijk.

Aan het eind van het jaar kiezen wij uit alle inzendingen de winnaar en op vrijdag 4 januari 2019 maken wij bekend welke praktijk de Surprise Party gewonnen heeft. Heb je als trouwe klant geen PARTY BOX van ons ontvangen? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je de Party box alsnog ontvangt.

fysiotape_20jaar

Actievoorwaarden

  • Toestemming van je medewerk(st)ers. Wij plaatsen geen foto’s met medewerk(st)ers die niet (herkenbaar) in beeld willen.
  • Inzending tot maandag 17 december 2018, via mail en WhatsApp.
  • Bekendmaking winnaar op vrijdag 4 januari 2019.
  • De surprise party wordt georganiseerd voor alle medewerk(st)ers werkzaam in de praktijk die gewonnen heeft.
WhatsappLogo

Eenvoudig via Whatsapp versturen

Om het delen van je foto zo makkelijk mogelijk te maken is het ook mogelijk om deze via Whatsapp te versturen. Maak een foto met je mobiel en stuur deze via WhatsApp door naar ons. FysioTape nummer? +31 53 478 1900. Wij zijn erg benieuwd naar de inzendingen, heel veel plezier!!!

N.B. deze actie is alleen bedoeld voor professionele therapeuten die al geruime tijd met onze CureTape werken, niet voor de particuliere gebruiker.