FysioTape bundelt krachten

Twee sterke partners bundelen hun krachten!

FysioTape en het opleidingsinstituut Maia-Medical bundelen hun krachten, kennis en aanvullende activiteiten op het gebied van Medical Taping bij dieren. Maia-Medical organiseert al meer dan 10 jaar “Pferde Taping cursussen” en is absoluut de grootste aanbieder van deze cursussen in Europa.

Al geruime tijd waren wij op zoek naar een competente en professionele partner op het gebied van Medical Taping bij dieren, de daar bijbehorende cursussen en wereldwijde ondersteuning. Wij zijn zeer verheugd jullie te kunnen mede delen dat FysioTape B.V. vanaf 1 januari 2019 exclusief gaat samenwerken met het bedrijf Heinbokel – TMG & Maia-Medical, cursusaanbieder van professioneel gekwalificeerde trainingen op het gebied van dierentaping.

De afgelopen maanden is achter de schermen druk gewerkt om deze samenwerking tot stand te brengen. Op verzoek van de docenten van Maia-Medical hebben we twee nieuwe kleuren VetkinTape geproduceerd in onze eigen fabriek in Zuid-Korea, in de variant roze en lime. Gebaseerd op de energetica en de praktijkervaring van deze docenten, zijn deze kleuren zeer succesvol gebleken.

Maia Medical gaat niet alleen onze Medical Taping cursussen voor dieren in Nederland doceren, ook gaan we het cursusaanbod uitbreiden naar andere landen.

Klik op onderstaande knop voor verdere informatie over cursussen.