Hoe werken cellulite cups?

FASCIQ cupping toepassing

check-button-groen Officiële dealer van FASCIQ® 

check-button-groen Gemaakt van heldere siliconen 

check-button-groen Herbruikbaar en makkelijk te reinigen

Cellulite cups kopen?

Cellulite wordt veroorzaakt doordat het collageen in de huid door de jaren heen zwakker wordt. Collageen is een langgerekt eiwit dat 70 procent van de huid beslaat. Het is verantwoordelijk voor zowel de stevigheid als de elasticiteit van de huid. In het verzwakte collageen verschijnen vetbolletjes, dit zorgt voor de bobbelige huid (ook wel sinaasappelhuid genoemd) die zo kenmerkend is voor cellulite.

Cellulite ontstaat vooral op gebieden waar weinig bloedcirculatie is of veel vochtophoping. Het bevindt zich vooral op de billen, benen en bovenarmen. Door de cups regelmatig te gebruiken zul je merken dat de cellulite snel zal verminderen. De huid gaat er strakker en steviger uitzien. Cupping doet cellulite niet verdwijnen, echter wel verminderen.

Voordelen silliconen cupping cups

  • Afvoer van afvalstoffen en vocht
  • Verbeteren van de bloedcirculatie
  • Stimuleert de productie van collageen en elastine
  • Verbetering van de elasticiteit en stevigheid van de huid
  • Ontspannende, kalmerende en helende werking van het bindweefsel

curetape-classic-blauw

FASCIQ® Set of 4
€ 24,95

Producent van kwaliteitsproduct CureTape®

Klanten beoordelen ons met een 9.1

Voor 15:00 besteld de volgende werkdag in huis

Betaal tijdelijk slechts €2,95 verzendkosten

Wat is Cupping?

Cupping is een eeuwenoude behandelmethode die haar oorsprong vindt in de Chinese geneeskunde. Deze alternatieve geneeswijze met “bollen”, die van verschillende materialen gemaakt kunnen zijn zoals glas, plastic of silicoon, zorgen ervoor dat de huid vacuüm gezogen wordt. De FASCIQ® cuppings zijn gemaakt van silicoon, waarbij je, door in de cupping te knijpen, een vacuüm creëert op de huid. De siliconen cupping laat zich eenvoudig verplaatsen over de huid, door deze vooraf licht in te masseren met FASCIQ® Wax of Cream.

Wat gebeurt er met Cupping?

De cups worden voornamelijk gebruikt voor het losmaken van bindweefsel en in beweging brengen van lichaamseigen stoffen. Vanuit de oudheid wordt de zuigtechniek echter toegepast om gifstoffen en spierkrampen vanuit het bindweefsel naar het oppervlak te trekken. De dieptewerking van de cups heeft dan ook een effectieve werking op pijnpunten en vast zittende gewrichten.

Het vacuüm wat ontstaat zuigt de huid deels in de cup, waardoor ook bloed naar het behandelgebied wordt gezogen. Het gevolg is een betere doorbloeding en verwerking van afvalstoffen.

Een behandeling met de silliconen cups voelt als een stevige massage, waarbij tevens diepere lagen bereikt kunnen worden. Het geeft ontspanning en brengt het lichaam weer in balans. Op jongere leeftijd regelmatig Cuppen zorgt voor een soepele, gezonde huid zonder cellulite.

Tijdens de behandeling kunnen er lokaal rode plekken ontstaan, dit is gebruikelijk en deze plekken verdwijnen na enkele dagen. Tevens kan de eerste behandeling pijnlijk aanvoelen doordat het weefsel gespannen is.

cellulite-cupping-cup-large

FASCIQ® Cup large
€ 6,95